Кальчицька сільська територіальна громада
Маріупольський район Донецька область

Підсумки етапу територіальної громади Всеукраїнської виставки- конкурсу "Знай і люби свій край" у 2021-2022 н.р.

Дата: 17.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 261

Відповідно до наказу начальника відділу освіти Івана ХАРАГИРЛО  від 28.01.2022 № 13-ОД, з метою підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування в неї поваги до національної культурної спадщини в закладах загальної середньої освіти Кальчицької ТГ з 01.02.2022 по 15.02.2022 року проводився І шкільний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу "Знай і люби свій край" (далі - Конкурс).

У Конкурсі-виставці взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Кальчицької сільської ради віком від 6 до 18 років. Від закладів освіти Кальчицькоїсільської територіальної громади на Конкурс-виставку надійшло 59 робіт з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва з його різновидами. 

За результатами рішення журі I етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» визначено 27 переможців, які нагороджені грамотами відділу освіти Кальчицькоїсільської ради.  Також за вибором журі п’ять робіт направлено до м. Краматорська для участі у II етапі Конкурсу-виставки. Вітаємо переможців та дякуємо всім за активну участь у I етапі Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Фото без опису

Робота "Несподівана зустріч" ЄРЕМЕЙЧУК Анни КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів с. Зоря номінація "Витинання"

Фото без опису

Робота "Млин" ПАПІРНОЇ Юліани КОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів с. Кальчик номінація "Живопис"

Фото без опису

Робота "Бажанка" ТАРАМАН Рити КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів с. Зоря номінація "Народна лялька"

Фото без опису

Робота "Степові квіти Донеччини" ЧАПНІ Олександра КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів ім. братів Зосіма с.Кременівка номінація "Вироби з природних матеріалів"

Фото без опису

Робота "Мій кіт" ЯГОВЕЦЬ Василя КОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів с. Кальчик номінація "Інші техніки виконання", техніка "Валяння вовною"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь