A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кальчицька сільська територіальна громада
Маріупольський район Донецька область

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 10.01.2022 13:08
Кількість переглядів: 268

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Кальчицька сільська рада Донецької області (далі - Кальчицька сільська рада)  повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт)  «Програма економічного і соціального розвитку Кальчицької сільської ради на 2022 рік» (далі - ДДП).

            Програма економічного і соціального розвитку Кальчицької сільської ради на 2022 рік є документом державного планування місцевого рівня, метою якого є підвищення стандартів життя та зростання добробуту населення громади шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг, а також створення умов для економічного зростання на засадах ефективності, відкритості та прозорості, забезпечення належного функціонування комунальної інфраструктури, дотримання екологічних стандартів, та внаслідок цього підвищення іміджу громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Кальчицька сільська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 12.01.2022р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 12.01.2022р по 10.02.2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Кальчицька сільська рада.

Орган, до якого подаються зауваження -  Кальчицька сільська рада за адресою: 87040, Донецька обл., Маріупольський р-н, с. Кальчик, пров. Вокзальний, буд. 2, емейл: 0430721@mail.gov.ua.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 12.01.2022р по 10.02.2022р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Кальчицька сільська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на офіційному сайті Кальчицької сільської ради Донецької області - https://kalchycka-gromada.gov.ua у розділі «Новини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь