A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кальчицька сільська територіальна громада
Маріупольський район Донецька область

Боротьба з контрафактом: Податкова Донеччини досліджує інтернет-магазини

Дата: 03.06.2021 13:16
Кількість переглядів: 291

Боротьба з контрафактом: Податкова Донеччини досліджує інтернет-магазини

 

Щорічно державний бюджет втрачає мільярди гривень внаслідок дії тіньового ринку виробництва алкоголю. Крім того, на сьогодні все ще доступна можливість замовити нелегальну продукцію через інтернет. Тому Головним управлінням ДПС в Донецькій області ведеться постійний моніторинг мережи інтернет з метою боротьби з нелегальним ринком алкоголю.

Так, фахівцями підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управляння ДПС в Донецькій області виявлено Інтернет-магазин, через який здійснювався продаж пива без придбання відповідних дозвільних документів та без відображення у бухгалтерському і податковому обліку.

За ініціативою та за участі податківців Донеччини Головним управлінням ДФС у Донецькій області разом з Прокуратурою регіону було проведено обшуки за місцем фактичного розташування інтернет-магазину та виявлено металеві кеги і скляні пляшки з пивом, пластикову тару для розливу та фасування пива в неналежних умовах без дотримання санітарних норм.

За результатами вжитих заходів вилучено контрафактну алкогольну продукцію та обладнання для розливу пива, а функціонування Інтернет-магазину припинено.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що реалізація алкоголю обов’язково повинна супроводжуватись видачею фіскального касового чека, оскільки це є запорукою уникнення придбання фальсифікату та збереження вашого здоров’я, а подекуди і життя.

Нагадуємо, що поскаржитись на можливі порушення при обігу підакцизних товарів ви можете за допомогою мобільного додатка “Legal ZrPlat”, який розроблений Податковою Донеччини та ефективно діє вже більше року. Завантажити цей безкоштовний додаток на свій гаджет можна засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1).

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

 

 

#аудит, #перевірки, #ДПС_Донеччина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь