A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кальчицька сільська територіальна громада
Маріупольський район Донецька область

Податкова ІНФОРМУЄ

Компенсація підприємств Донеччини за забруднення довкілля склала більше 310 мільйонів гривень

З початку 2021 року підприємства Донецької області на оздоровлення навколишнього середовища перерахували 310,4 млн гривень. Для Донецького регіону екологічний податок є чи не найважливішим з погляду покращення умов життя усіх громадян, що тут проживають. Адже кошти екологічного податку спрямовані, насамперед, на попередження екологічних проблем – поновлення природних ресурсів та компенсацію шкідливого впливу від підприємств.

16:29 07.05.2021

Що робити у разі неможливості закриття робочої зміни на програмному РРО

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, якщо суб’єкт господарювання користувач програмного РРО згенерував новий кваліфікований електронний підпис, то для подальшої роботи з програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) за новим ідентифікатором ключа, необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа про касира за формою J/F1391801 (далі – Повідомлення J/F1391801) з інформацією про новий ідентифікатор ключа з сертифікату, який використовується для підпису.

16:25 07.05.2021

Зв’язок з ОТГ

ДПС Донеччини на зв’язку з територіальними громадами   Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що з 01 січня 2021 року змінився порядок інформування Державною податковою службою України органів місцевого самоврядування.

11:35 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь